Brillenglazen

Het perfecte montuur is niet compleet zonder de juiste brillenglazen op de correcte sterkte. Waarbij we bij het uitzoeken van het montuur voornamelijk kijken naar de pasvorm, het draagcomfort en je persoonlijke stijl, letten we bij het uitzoeken van brillenglazen nog sterker op je wensen en eisen in het gebruik. Vertel ons over je dagelijkse tijdbesteding en wat je van de bril verwacht.

Wil je ermee in de verte en dichtbij kijken? Dan is multifocaal de beste oplossing. Hiervoor kunnen we kiezen voor de laatste innovaties van gerenommeerde glasfabrikanten zoals Rodenstock, Essilor, Hoya en Zeiss. Onze andere leveranciers bieden brillenglazen waar de vertrouwde materialen zich hebben bewezen.

Kies je voor een enkelvoudig glas? Dan kunnen we deze brillenglazen voorzien van verschillende coatingen die het glas verduurzamen en beschermen tegen krassen of die hinderlijke schittering tegen gaat. Deze keuze is er uiteraard ook voor multifocale en/of beeldschermglazen. Op al onze geleverde brillenglazen zit standaard minimaal een breedbandontspiegeling.

Zit je vaak achter het beeldscherm? Dan is een glas wat op die specifieke afstand corrigeert een optie. Deze brillenglazen kunnen extra worden voorzien van een Lutina coating, wat het oog beschermt tegen UV-straling en blauw licht wat door tablets en beeldschermen wordt uitgestraald.

Heb je specifieke wensen in gebruik? Dan maken we brillenglazen “op maat”. Glazen met curve voor bijv. een sportbril, meekleurend, extra dun of zonneglazen in heel veel verschillende kleuren. Kortom, wij gaan op zoek naar de beste samenstelling van jouw brillenglazen, afgestemd op jouw specifieke wensen.

“Door het juiste glasadvies gebaseerd op onze ervaring, weet jij zeker dat je (complete) bril helemaal op jou persoonlijk is afgestemd”.

Nieuw Optiek
Venneperhof 32
2151 AZ Nieuw-Vennep

 

Tel: 0252 674 073
E-mail: info@nieuwoptiek.nl

Openingstijden:

Dinsdag 09:30 – 18:00 uur
Woensdag 09:30 – 18:00 uur
Donderdag 09:30 – 18:00 uur
Vrijdag 09:30 – 19:00 uur
Zaterdag 09:30 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

Maandag op afspraak.