Actueel

Lentetrends 2019 | Gouden randje
Na de vele silver linings, geeft de lente ons een gouden randje. In de nieuwe collecties zien we prachtige subtiele gouden details. Vaak in mat of glans, maar soms ook een spannende tussenvariant met een geborstelde of opgeruwde textuur. Monturen krijgen door deze trend net dat beetje extra, dus als je op zoek bent naar een bijzondere bril dan is dit jouw moment om een nieuwe bril uit te komen zoeken!

 

Wintertrends 2018 | Fantastisch mat
Subtiel, ingetogen… maar toch een super stijlvolle eye catcher: metalen in mat. De metalen trend zien we dus ook in het najaar vollop terug komen, hoewel de warme tinten zoals koper en goud meer een boventoon krijgen. Deze metalen lenen zich perfect voor een uitvoering in mat. Zo krijgt jouw gezicht alle kans om zelf te shinen!

 

Herfsttrends 2018 | Pastel perfect.
Een heerlijke zachte nazomer, dat vraagt om zachte tinten en ronde vormen. Deze herfst zien we prachtige pastelkleuren zoals lilla, poederroze en mintgroen. Het voordeel van dit kleurpalet is dat het je een zachte en vriendelijke uitstraling geeft, bovendien is de bril subtieler aanwezig in het aangezicht. De vorm die veel terugkomt was en blijft rond, hoewel we een speelse cateye vorm ook weer zien terugkomen.

Actie | Bril naast contactlenzen
Iedereen heeft wel eens een dag dat je moeite hebt om op te staan, liever binnen blijft dan naar buiten gaat en de afwas even doorschuift naar morgen. Zo zijn er ook af en toe dagen dat je geen zin hebt om je lenzen in te doen of dat je ogen geïrriteerd aanvoelen, waardoor het niet prettig is om ze te dragen. Hiervoor heeft Nieuw Optiek nu een leuke oplossing: bril naast lenzen! Voor maar € 89,- kunnen lenzendragers bij ons een leuke bril (montuur compleet met ontspiegelde, enkelvoudige glazen) uitzoeken. Informeer in de winkel naar de voorwaarden. 

Zomertrends 2018 | Fantastic Metallic
De Einstein bril. In iedere denkbare variatie, zolang het maar een dun montuur is met een ronde vorm. Prachtige metalen zoals zilver, rose-goud en goud voeren de boventoon, met hier en daar een eigenzinnig kleuraccent in het pootje. Deze minimalistische trend geeft jou alle ruimte om zelf te stralen.

 

 Actie | Eerste setje contactlenzen gratis
Het lijkt vanzelfsprekend: een lens indoen. Toch is onze ervaring dat veel nieuwe lenzendragers onzeker zijn over de procedure. Dat weerhoudt veel mensen ervan om überhaupt aan lenzen te beginnen, terwijl het in veel situaties reuze handig kan zijn om lenzen te dragen in plaats van een bril. Nieuw Optiek helpt graag iedereen zorgeloos en comfortabel de wereld in te kijken en biedt daarom iedere nieuwe lenzendrager zijn eerste setje lenzen gratis aan. We vinden het belangrijk dat iedereen snapt hoe de lenzen het makkelijkste in- en uit gedaan worden en hoe je deze het beste tussentijds kunt verzorgen. We nemen hiervoor alle tijd, dus als je het nog een keertje extra door wil nemen dan zetten we gewoon nog een kopje koffie!

 

 

 

Nieuw Optiek
Venneperhof 32
2151 AZ Nieuw-Vennep

Tel: 0252 674 073
E-mail: info@nieuwoptiek.nl

Openingstijden:

Dinsdag 09:30 – 18:00 uur
Woensdag 09:30 – 18:00 uur
Donderdag 09:30 – 18:00 uur
Vrijdag 09:30 – 19:00 uur
Zaterdag 09:30 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

Maandag op afspraak.